ظروف چوبی

امروزه استفاده از ظروف چوبی برای سرو و تزیین غذا بسیار رایج شده است و در اکثر خانه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها، کافی‌شاپ‌ها و غیره از این ظروف در طرح‌ها و اندازه‌های مختلف استفاده می‌شود و به دلیل ماندگاری بالا و زیبایی خاص ظروف چوبی، خریداران تمایل بیشتری برای استفاده از آن‌ها دارند. به همین علت است که از گذشته تاکنون این ظروف همچنان در همه‌ی خانه‌ها برای پذیرایی از مهمان ساده و دلنشین است و حضور چوب در آشپزخانه‌ها و یا به هنگام پذیرایی حس خوبی را در عین سادگی دارد.

مزایای ظروف چوبی

  • سازگاری با محیط زیست
  • سالم و بی خطر بودن
  • دوام و ماندگاری
  • مقاوم در برابر حرارت، لکه و بوی نامطبوع
  • سطوحی صاف و صیقلی
  • ظاهر جذاب
  • قیمت مناسب

این ظروف با ظریف‌ترین سطوح آشپزخانه و سایر وسایل آشپزی دیگر، نرم و ملایم هستند و روی سطح آن‌ها خراشیدگی ایجاد نمی‌کنند و همچنین در مقایسه با سایر وسایل فلزی آشپزخانه بی‌سروصدا و آرام هستند.

دلیل دیگری که این ظروف نسبت به سایر ظروف برتری دارد این است که آن‌ها گرما را به دست شما منتقل نمی‌کنند.

یکی دیگر از مزایای ظروف چوبی بی‌اثر و غیرواکنشی بودن آن است، چرا که چوب مواد مضر را وارد غذای شما نمی‌کند و با اسیدهای موجود در مواد غذایی ترکیب نخواهد شد.

ظروف چوبی بسیار بادوام بوده و تا زمانی که از آن‌ها مراقبت مناسبی داشته باشید، می‌توانید از آن‌ها انتظار داشته باشید که برای مدت طولانی عمر داشته باشند. شکستن آن‌ها دشوار است، و شما می‌توانید حتی ضخیم‌ترین مواد را بدون نگرانی هم بزنید و حتی نگران ذوب شدن آن‌ها در ظروف بسیار داغ نباشید.

تحقیقات نشان می‌دهد که میکروب‌ها و باکتری‌ها روی ظروف پلاستیکی و فلزی بسیار سریع‌تر از ظروف چوبی آشپزخانه رشد می‌کنند.